alt-text for my file
0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

"A digitális kompetencia fejlesztését támogató módszertani segédanyagok és tananyagtartalmak fejlesztése" című pályázat feltöltőfelülete

 

Üdvözöljük a Digitális Jólét Nonprofit Kft. Digitális Pedagógiai Módszertani Központjának az EFOP-3.2.15–VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” című kiemelt projekt, "A digitális kompetencia fejlesztését támogató módszertani segédanyagok és tananyagtartalmak fejlesztése" című felhívásának feltöltőfelületén!

Pályázatát az alábbi űrlap kitöltésével nyújthatja be. Az űrlap kitöltését bármikor felfüggesztheti. Ehhez kattintson a felület jobb felső sarkában található “Később folytatom” gombra. Ekkor Önnek meg kell adnia a nevét, érvényes e-mail címét, valamint egy jelszót. Ezt követően rendszerünk megküldi az Ön részére a kitöltés folytatásához szükséges tudnivalókat.